16. marts

Kursus forløb med Kristian Tofte Ambo og Dennis Hedebo Johansen

Aflyst pga. herpesvirus i Fredericia Sportsrideklub

Tidspunkt: 16.03.2019 samt 14.04.2019

Sted: Egum Ride Klub, Gl. Egumvej, 7000 Fredericia

Tilmelding Via www.sporti.dk – åbner d. 15.02.2019

Her er mulighed for at blive klar til forårets rideture og stævner. Gandur inviterer til et kursusforløb med Kristian Tofte Ambo og Dennis Hedebo Johansen, som begge rider på topplan og er fast inventar på det danske landshold. De driver til daglig stutteri Almindingen på Langeland og har stor erfaring i undervisning af heste og ryttere på alle niveauer, med forskellige ambitioner. På Almindingen arbejdes der med heste i alle aldre og på alle niveauer: fra ungheste og skovtursheste til top konkurrence- og kåringsheste.

Hvem er de?

Kristian Tofte Ambo er 25 år. Han har redet en stor det af sit liv og har arbejdet med islandske heste på fuld tid de sidste 9 år. Kristian har været udtaget til det danske landshold 5 gange på 3 forskellige heste. Kristian har mange flotte titler og karakterer med sig. Her kan bl.a. nævnes både guld, sølv og bronzemedaljer fordelt på DM, NM og VM gennem årene. I 2016 vandt Kristian verdensranglisten for god og harmonisk ridning.

Dennis Hedebo Johansen har stor erfaring med undervisning og har i mange år levet af at træne heste på forskellige niveauer. Dennis er tidligere Danmarksmester i T.2, 4.1 og 5.1 og har været på landsholdet 9 gange med 5 forskellige heste. Han er altid som minimum endt i top 10 til NM og VM.

Hvem kan deltage – hvor mange deltagere skal til?

Kurset er i første omgang for Gandur medlemmer. Men åbnes op for andre efter 10 dage, hvis der er flere pladser.

Der er plads til i alt 20 deltagere, 10 til hver underviser. Der skal minimum være 12 deltagere for, at kurset bliver gennemført (6 ryttere til hver underviser).

Vi er heldige at have 3 bokse til rådighed hos Lone Sørensen, som er nabo til rideskolen. Boksene kan benyttes på skift af deltagerne i løbet af kurset.

Hvad får du?

  • 45 min. eneundervisning

  • ridehal med fiberbund

  • kaffe, te og kage

  • deleboks, som kan benyttes ved ventetid, eller til et lille hvil til din hest inden hjemturen.

Spørgsmål?

Skriv eller ring til Stine Madsen 22587117 eller mail: staldjuhl@gmail.com